Trögt

27 Sep

Jag har haft en otroligt trög vecka! Inte fått så mycket gjort egentligen, inte i siffermässig mening i alla fall, och inte i bloggen heller. Men annat jag fixat med har ju varit roligt, för jag har inte suttit och rullat tummarna eller vänt blad i en bok, i alla fall. Alltid en tröst. Åtminstone för mitt samvete…

Det är fredag idag som ni säkert lagt märke till, och då är det dags för simning. Och det är så himla bra med “draghjälp”, för då vet man att man kommer iväg till hallen och hittar inga bra – eller mindre bra – ursäkter för att låta bli. Vi rev av vår lilla halvkilometersstrita och sen spände vi på oss flytetygen och började promenaden. Det går så himla fort att tassa fram och tillbaka i bassängen när man har någon att prata med. Vips så hade det gått nästan en timme! Jaja, vi är snabba när vi simmar, och lika snabba när vi vattenlöper. Sen bastu och dusch “etterpå”. Bästa tänkbara avslutning på veckan.

Jag och väninnan tog ett gemensamt beslut att vi skulle börja träna igen, så nu är tisdag eftermiddag bokad. Börjar känna mig riktigt “I, me and myself” på det här sättet, när man ägnar två kvällar i veckan åt sig själv och sin gamla kropp. Jag var på gymet med min fysioterapeut igår, och blev riktigt inspirerad. Visst värkte det både här och där när jag kom hem, men inte så mycket som jag trodde tack vare “skakmaskinen”. Den kickar nog igång ämnesomsättningen minsann. På gymet har dom en annan slags “fläskshake” som gör att man liksom skakar “sidledes” men den var rolig den också. Och jag lovar, den behövs efter att ha trasslat sig in och ut i alla dessa tortyrredskap. Motionscykeln klarade jag inte den här gången, för pedalerna satt placerade längre bak så det blev lite taskig vinkel, men det fanns ju så mycket annat så varför hänga upp sig på den?

Nu sitter jag här och är fullkomligt ifrån mig av hunger! Vet inte riktigt vad jag ska börja med…. Det finns kladdkaka i skafferiet och vindruvor, banan och äpple på bänken i köket. Hmmmm…… Jag tror det får bli äpplet – till att börja med. Ha en skön helg, allihop!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: