Vilken vecka!

24 May

Oj vilken snurrig vecka det har varit, men rolig!! Dag två (som jag ju glömde att skriva om, förlåt) gick som en dans även den. Massor av trevliga människor, och vi hade en lagom genomströmning vid vår monter. Som tur var, stod vi alldeles intill en nödutgång och hade hörnmonter dessutom, så vi behövde inte lida så mycket av värmen i mässhallen, som de andra stackrarna mitt i gyttret längre in. Där var det verkligen svettigt! Men det var en härlig atmosfär i hela mässhallen, och inga sura miner eller klagomål på något sätt. Det enda smolket i glädjebägaren var att en av oss miste en barstol som hon så omtänksamt tagit med sig för att vi skulle kunna vila benen allt emellanåt. När vi skulle ta ner montern fick vi inte allt med oss så vi lämnade hyllorna och stolen kvar i montern till måndag morgon. På måndagen när min väninna kom dit och skulle söka hyllor och stol, så hade stolen fått fötter! Den var spårlöst borta. Hon ringde till mig och var upprörd, och jag tog genast kontakt med arrangörerna, så nu får vi se om stolen hittar tillbaka till sin rätta ägare. Tråkigt när det blir så där.

Söndagen följdes av måndag – tokigt vore det ju annars – och den var lika brådis den, men eftersom jag hade en så bra känsla efter helgen så bekom det mig inte ett dugg. På kvällen var jag och hälsade på en kär väninna som jag inte pratat med på långa tider, och vi hade en tretimmars session med uppdatering om allt möjligt. Det var underbart att sitta där på hennes terrass och bara pladdra och skratta precis som förr. Måndagen följdes som brukligt av tisdag och då hade vi i mässgänget träff för genomgång av mässan och lite “vad-göra-vad-inte-göra” nästa gång vi deltar. Vi konstaterade i alla fall att den här fasonen på mässarrangemanget var roligt och ur ekonomisk synpunkt sett mera givande än tidigare mässor. Då betalade vi oss sjuka, men lika roligt hade vi ändå! Och det är ju den långsiktiga effekten som räknas. När jag kom hem efter mötet hade jag magknip, men det var bara att försöka lura ut om det var på grund av hunger eller överansträngda skrattmuskler, så jag gjorde det som föll sig naturligast för mig i det läget, jag fixade något att äta! Sen lugnade det ner sig i magen, men skrattmusklerna fortsatte att göra sig påminda för vi låg formligen dubbla över kaffebordet mest hela tiden. Så ska det gå till på möten! Undrar om kommunfullmäktige har lika kul på sina möten??? Åtminstone blir det inte kul för oss invånare när dom haft sina möten, och knappast värker skrattmusklerna på dem.

Onsdagen började med fotvård, och tidigt på morgonen för ovanlighetens skull. Men eftersom jag sen skulle på mina kundbesök så var det skönt att vara lite lätt på foten… Hrrmmm, missförstå mig rätt, nu! Så fel det kan bli, men det bjuder jag på…. Sen avverkade jag mina onsdagsuppdrag, hann med en god vän på Café, och sen hem och fortsätta till nästa möte. Igår var jag i den “Stora Staden” och trängdes med Helsingfors-trafikanterna, och jag är alltid lika glad när jag kommer hem helskinnad och orepad (bilen). Förvisso borde man väl ha lite storstadsrutin när man kört taxi i Stockholm, men jag får nog aldrig den rutinen i Helsingfors. Vet bara inte varför. Eller jo, jag vet nog. men det är inget jag bryr mig om att arbeta vidare med.

Idag är det alltså fredag, och det borde vara min lediga dag, men som det nu “häver si” så blir det inte riktigt så… Måste nog jobba litet men sen tar jag fredag och far till simhallen. Det är mitt avslut på arbetsveckan, och jag väntar ivrigt…
Ha ett skönt veckoslut!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: