Två dagar på mässa, dag ett….

18 May

Jag vet inte om jag är galen, men jag tycker det är underbart roligt med mässor! I synnerhet när vi är ett så bra gäng som jobbar ihop. Igår åkte vi in och “riggade” montern, det vill säga möblerade ett litet krypin på 3 x 3 meter. Jag blev en aning snopen när jag såg hur litet utrymmet faktiskt var, men nu råkar vi ju vara ett gäng kreativa damer med idéer och förmåga till kommunikation sinsemellan, så när vi var klara såg det ut så här:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag på förmiddagen när jag kom till mitt “arbetspass” skulle det visa sig att vi fått göra avkall på ett bord, för det stod i vägen för nödutgången! Vårt snygga bord med blommor och blader.. Men blommorna och bladerna fick andra utposteringar, så det var ingen skada skedd.
Det var roligt att träffa bekanta och icke bekanta, och man slog sig ogenerat i samspråk med vem som än kom förbi montern och hade lust att titta på våra produkter (“Det är ju därför ni är där”, tänker någon. Helt sant!) Vi delade ut smakprov och fick vitt skilda studier på gillande-grimaser och “urrkkk”-grimaser. De sistnämnda var dock relativt få, för det vi gav smakprov på smakar faktiskt inte alls illa.
Eftersom jag fungerade som “avlösare/inkastare” sjasade jag iväg mina vänner på lunch och försökte uträtta litet konstruktivt arbete i montern under tiden. D.v.s. haffa intresserade besökare och berätta om våra produkter. När flickorna kom tillbaka började jag med “inkastar-delen”, det vill säga strosa runt i mässhallen och kolla in besökare som kunde tänkas behöva en dos av någon produkt vi marknadsförde, tog en liten pratstund med vederbörande och delade ut broschyrer. Jag siktade nog i ärlighetens namn in mig på vissa utställare som jag tyckte såg “behövande ut”, och fick löften om ett besök i vår monter under morgondagen.
Om så är att alla dessa utställare besöker vår monter imorgon, så lär vi ha händerna fulla och vara hesa av bara den imorgon. Hoppas, hoppas….
Men om dom nu inte skulle ha tid att titta in, så har det i alla fall varit en underbar dag, och en ny dag väntar imorgon. Jag väntar lika ivrigt på den, som på min Lonkero, så nu ska jag söka upp den.

Ha en skön lördag trots förlusten mot Sverige. “Jellonen” gjorde ett “psyk-dyk” (min personliga uppfattning som jag troligen får f-n för), som så ofta när dom ska spela mot Sverige. Synd, för dom blågula vikingarna borde få på tafsen av våra Lejon snart igen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: